«Σουσάμι Άνοιξε» – Νέα γκάμα μοντέλων και εκδόσεις μηδενικών ρύπων για τα LCV της Renault.

ΤΩΡΑ είναι η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις το Νέο Renault CLIO με όφελος έως 2.500€ και προνομιακό επιτόκιο 3,9%
March 29, 2021
Νέα DACIA SANDERO STREETWAY & STEPWAY: Απλά. Ό,τι χρειάζεσαι!
April 23, 2021

Η Renault παρουσιάζει μια στρατηγικά αναβαθμισμένη γκάμα μοντέλων LCV, ως απάντηση στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία, η οποία περιλαμβάνει και δύο μοντέλα στην κατηγορία των compact vans.

  • To All-new Kangoo Van παρουσιάζει το «Open Sesame by Renault». Μια μοναδική καινοτομία: η πλευρική πόρτα με το μεγαλύτερο άνοιγμα της κατηγορίας.
  • Το Allnew Express Van προσφέρει όλα τα απαραίτητα για τον επαγγελματία.
  • Στην κατηγορία των van μεσαίου μεγέθους, παρουσιάζεται το Νέο Trafic Combi και το Νέο Spaceclass.
  • Τα LCV της Renault ανοίγουν νέους δρόμους με ηλεκτρικές και υδρογονοκίνητες εκδόσεις, αλλά και με νέα προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο την ενεργειακή μετάβαση των μετακινήσεων.
  • Το Allnew Kangoo Van ETECH Electric αποτελεί τον αντικαταστάτη του Kangoo Z.E., του μοντέλου-ηγέτη των ηλεκτρικών LCV στην Ευρώπη.

Μέσα στη χρονιά θα παρουσιαστεί το Master Hydrogen, ενώ θα εγκαινιαστεί και η συνεργασία με την εταιρεία Plug Power η οποία θα προσφέρει Δίκτυα και υπηρεσίες επαναφόρτισης.

Renault LCV

«Με πάνω από 120 χρόνια εξειδίκευση στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (LCV), η Renault είναι ο ηγέτης στην καινοτομία. Πλέον, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια αναβαθμισμένη και πρωτοποριακή γκάμα μοντέλων, με τα  Allnew Kangoo Van, All-new ExpressVan και το νέο Trafic. Η καινοτόμος σχεδίαση «Open Sesame by Renault» αποτελεί μια παγκόσμια πρεμιέρα για την κατηγορία των LCV. Παράλληλα, ως ηγέτες στα ηλεκτρικά LCV στην Ευρώπη, προετοιμαζόμαστε για το μέλλον με νέα ηλεκτρικά και υδρογονοκίνητα προϊόντα και λύσεις», δηλώνει ο Mark Sutcliffe, Αντιπρόεδρος του Business Unit LCV Renault.

Η Renault επεκτείνει και ανανεώνει τη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της μοντέλων για να καλύψει όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών. Μετά την ανανέωση του Master το 2019, η Renault παρουσιάζει τα  Allnew Kangoo Van, All-new Express Van και τα νέα Trafic Kombi και Spaceclass.

Renault LCV

Στη κατηγορία των compact van, η Renault προσφέρει δύο επιλογές με τα All-new Kangoo Van και All-new Express Van.

  • Το All-new Kangoo Van είναι ένα καινοτόμο van με αθλητική και δυναμική σχεδίαση. Πρόκειται για ένα μοντέλο που φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία, με χρηστικές καινοτομίες όπως η πλευρική πόρτα «Open Sesame by Renault», ενώ προσφέρει εξελιγμένες τεχνολογίες αλλά και ανέσεις για τους επιβάτες.
  • Το All-new Express Van αποτελεί ένα πρακτικό και αποδοτικό van με δυναμική και γεροδεμένη σχεδίαση. Προσφέρει ασυναγώνιστες εσωτερικές διαστάσεις για το μέγεθός του, ενώ πρωτοπορεί τόσο χάρη στην πλευρική του πρόσβαση με το μεγαλύτερο ύψος στην αγορά, όσο και χάρη στις πολλές αποθηκευτικές του λύσεις.
  • Στη μεσαία κατηγορία των van, η Renault ενισχύει το DNA του Trafic με μοντέρνα σχεδίαση και περισσότερες τεχνολογίες ασφαλείας για τις επιβατικές αλλά και τις επαγγελματικές του εκδόσεις.

 Για να ενισχύσει αυτή τη νέα γκάμα ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων, η Renault επεκτείνει τις λύσεις και τις υπηρεσίες που είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του επαγγελματία με την πλατφόρμα Renault Pro+. Με την υποστήριξη ενός Δικτύου 626 Renault Pro+ επιχειρήσεων και ενός ακόμα Δικτύου 400 Μετασκευαστών, εξασφαλίζει εξελιγμένες ψηφιακές λύσεις και εφαρμογές συνδεσιμότητας.

Παράλληλα, προκειμένου να υποστηρίξει τη μετάβαση στη νέα περίοδο μετακινήσεων με μηδενικούς ρύπους, η Renault προσφέρει μία πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

Renault LCV

Μέσα στο 2021 αναμένεται ο αντικαταστάτης του best-seller ηλεκτρικού Kangoo Z.E., το All-new Kangoo Van E-TECH Electric, που είναι εξοπλισμένο με μία μπαταρία 44 kWh η οποία του εξασφαλίζει αυτονομία 265 χλμ.

Η Renault είναι πρωτοπόρος στα ηλεκτρικά πολυχρηστικά οχήματα από το 2011, ενώ πρωτοπορεί και στην υδρογονοκίνηση από το 2014. Έτσι, πριν από το τέλος της χρονιάς, η Renault θα παρουσιάσει το Master Hydrogen. Με τη βοήθεια και της εταιρείας Plug Power, στόχος της Renault είναι μέχρι το 2030 να κατέχει το 30% της ευρωπαϊκής αγοράς των ελαφρών επαγγελματικών που κινούνται με υδρογόνο, προσφέροντας, παράλληλα, λύσεις επαναφόρτισης για ηλεκτρικούς και plug-in υβριδικούς στόλους οχημάτων.

Renault LCV

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close