ΤΩΡΑ είναι η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις το Νέο Renault CLIO με όφελος έως 2.500€ και προνομιακό επιτόκιο 3,9%

‘A RENAULUTION FOR THE DIAMOND’ – ΤΟ ΝΕΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ RENAULT
March 24, 2021
«Σουσάμι Άνοιξε» – Νέα γκάμα μοντέλων και εκδόσεις μηδενικών ρύπων για τα LCV της Renault.
March 31, 2021

Το Νέο Renault CLIO, το κορυφαίο γαλλικό best seller, μπορεί να γίνει δικό σου τώρα, πιο εύκολα από ποτέ, με προνομιακό επιτόκιο 3,9% και συνολικό όφελος που φτάνει τα 2.500€.

Το Renault CLIO, με 30 χρόνια επιτυχημένης ιστορίας και πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, είναι επάξια ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της ιστορίας της αυτοκίνησης, κατέχοντας επί σειρά ετών τον θρόνο του απόλυτου best seller στην κατηγορία του στην Ευρώπη.

Το νέο Renault CLIO 5ης γενιάς είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο CLIO που έγινε ποτέ. Με εντυπωσιακή σχεδίαση και απαράμιλλο οδηγικό χαρακτήρα, φέρνει επανάσταση στους τομείς της ποιότητας, της τεχνολογίας, της άνεσης και της ασφάλειας και αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της κατηγορίας του, και όχι μόνο!

Η νέα γενιά του Renault CLIO διατίθεται με μία υπερπλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης (1.0 TCe 90hp, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT), διπλού καυσίμου βενζίνης / υγραερίου (LPG) (1.0 TCe 100 LPG) και υβριδικού (Hybrid) (1.6 Ε-ΤECH 140hp, με αυτόματο κιβώτιο multi-mode).

ΤΩΡΑ είναι η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις το Νέο Renault CLIO

Ειδικότερα, η έκδοση 1.0 TCe 100 LPG με εργοστασιακό σύστημα LPG, συνδυάζει έναν υπερσύγχρονο κινητήρα βενζίνης τεχνολογίας Formula1 με εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 100 ίππους αλλά, κυρίως, μια μέγιστη ροπή της τάξεως των 170 Nm, που είναι διαθέσιμη μόλις από τις 2.000 σ.α.λ. ώστε να κινείται με άνεση στις χαμηλές ταχύτητες, μέσα στην πόλη. Λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντική οικονομία στο κόστος ανεφοδιασμού καυσίμου αλλά και την περιορισμένη κατανάλωση που συνεπάγεται αυτονομία έως 1.185χλμ. με τις δύο δεξαμενές καυσίμου γεμάτες, το νέο Renault CLIO έχει ακόμα περισσότερους λόγους να αποτελεί μια από τις πιο συμφέρουσες επιλογές της αγοράς.

Τώρα, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault, μπορείς να αποκτήσεις το Renault CLIO που ονειρεύεσαι, με ένα ξεχωριστό πακέτο προνομίων με συνολικό όφελος έως 2.500€. Πιο συγκεκριμένα, όποιος επιλέξει ένα καινούριο Renault CLIO εξασφαλίζει:

  • Έκπτωση Πελάτη
  • Δωρεάν μεταλλικό χρώμα
  • Επιδότηση ανταλλαγής
  • Δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Renault,
  • Δωρεάν 3 χρόνια οδική βοήθεια
  • Δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες

Παράλληλα, ειδικά για την περίοδο αυτή, και επιπλέον των ανωτέρω προσφορών δίνεται η δυνατότητα χρηματοδότησης με επιδοτούμενο προνομιακό επιτόκιο 3,9%.

ΤΩΡΑ είναι η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις το Νέο Renault CLIO

Επιπλέον, ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα του Renault CLIO αποτελεί το γεγονός ότι σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων υπάρχει μια τουλάχιστον επιλογή που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας, με ακόμη μεγαλύτερο κέρδος σε κόστος χρήσης.

Το νέο Renault CLIO, με όπλα του την ώριμη και παράλληλα εντυπωσιακή σχεδίαση, την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, την άνεση υψηλού επιπέδου και τη σφραγίδα του Best in Class μοντέλου στην κατηγορία του, στις δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP, όπου έχει αποσπάσει την κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων, αποτελεί την απόλυτη επιλογή.

Βρείτε την έκδοση που σας ταιριάζει στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault ή με ένα κλικ στο https://renaultonlinesales.gr/.

ΤΩΡΑ είναι η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις το Νέο Renault CLIO

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close