Renault TREZOR Το πιο όμορφο πρωτότυπο μοντέλο του 2016!

Renault: Κινητήρες για ρεκόρ!
April 11, 2016
Η Renault Sport Formula One Team παρουσίασε το καινούργιο της μονοθέσιο, την R.S.17, στο Λονδίνο.
February 21, 2017

Εντυπωσιακό τόσο σε αισθητικό, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο, το Renault TREZOR απέσπασε τον τίτλο του πιο όμορφου πρωτότυπου μοντέλου για το 2016.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο, η Renault παρουσίασε το εντυπωσιακό πρωτότυπο TREZOR, μια σπουδή όχι μόνο πάνω στις αισθητικές φόρμες που θα ακολουθήσει μελλοντικά η εταιρεία, αλλά και στη συνολικότερη φιλοσοφία της.

Τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια που απέσπασε το Renault TREZOR από το κοινό, ήρθαν να επιβεβαιωθούν με τον καλύτερο τρόπο από τη βράβευση του στα πλαίσια του Festival Automobile International, όπου απέσπασε τον τίτλο Most Beautiful Concept Car of the Year 2016.

Οι αρμονικές, όσο και δυναμικές αναλογίες του TREZOR προβάλουν τις φόρμες και τα στυλιστικά στοιχεία που θα χρησιμοποιήσουν τα μελλοντικά μοντέλα της Renault. Διατηρώντας την 1η θέση στην Ευρώπη στις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων, η Renault εφοδίασε το TREZOR με το εξελιγμένο σύστημα ηλεκτροκίνησης που εφοδιάζει και τα μονοθέσια της που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula-Ε. Με αυτό τον τρόπο το εντυπωσιακό πρωτότυπο προσφέρει μοναδική οδηγική αίσθηση με μηδενικούς ρύπους. Παράλληλα μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών που περιλαμβάνουν και σύστημα αυτόνομης οδήγησης δείχνουν την εστίαση της Renault στο να συνεχίσει να εφοδιάζει τα μοντέλα της με τεχνολογικά συστήματα αιχμής. Ο επικεφαλής σχεδιασμού του Groupe Renault κ. Laurens van den Acker δήλωσε για αυτή την πολύ σημαντική διάκριση που απέσπασε το Renault TREZOR: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω του κριτές για αυτή την σημαντική βράβευση, η οποία μας εμπνέει για να συνεχίσουμε την εξέλιξη της σχεδιαστικής μας στρατηγικής.

Οι δυναμικές, αισθησιακές γραμμές του TREZOR ανοίγουν το δρόμο για σχεδιαστικά και τεχνολογικά χαρακτηριστικά που θα δούμε σύντομα στα μελλοντικά μας μοντέλα. Παράλληλα το TREZOR αποτελεί την αφετηρία για ένα νέο κύκλο πρωτοτύπων από τη Renault, τα οποία σύντομα θα αποκαλυφθούν στο κοινό.»

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close